Tech 21 Evo Elite iPhone 7+/8+ Sort

379.00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 1736286 Kategorier: , , ,

Beskrivelse


EAN: 5055517362863

“Beskyttelse. På en ny facon.
Vores smartphone udgør en vigtig del af vores hverdagsliv, og vi vil gerne have et etui, der afspejler vores modebevidste livsstil. Evo Elite er designet til netop det, samtidigt med at telefonens førsteklasses, sofistikerede stil forstærkes – du kan sætte din lid til, at telefonen bevares ligeså smuk, som den var, den dag du pakkede den ud af æsken.

Avanceret faldbeskyttelse.
Smartphones skal kunne nydes, men frygten for tab og skader kan holde os tilbage. Takket være FlexShock™, et ultraeffektivt, stødabsorberende materiale leverer Evo Elite faldbeskyttelse fra op til 2m, så du kan få glæde af den ubekymrede attitude, der gør livet sjovt, uden at skulle bekymre dig om at ødelægge din telefon.

Mere robust. Mere sofistikeret.
En ny enhed. En ny mulighed for at skubbe grænserne for det, der er muligt, med Evo Elites moderigtige design. Takket være et splinternyt design og påsætningsteknikken er Evo Elites sofistikerede finish ny endnu mere robust uden at gå på kompromis med telefonens ydeevne.

Få adgang til det hele. Komfortabelt.
Vi vil gerne have, at du bliver glad for at bruge din smartphone. Derfor har vi designet etuiet, så det passer perfekt ind i hånden og giver dig bekvem og præcis adgang til alle porte og funktionsknapper.

Nem tænding. Nem slukning. Ingen skader.
Du kan nu give din telefon en hurtig rengøring eller skifte mellem etuier uden at forårsage skader takket være et design, der gør det nemt montre etuiet og tage det af.

Avanceret faldbeskyttelse fra op til 2m med sofistikeret, robust finish til den aktive, moderigtige livsstil.
Faldbeskyttelse fra op til 2m
Robust, ridsebestandig finish
Ultratynd og let
Bekvem adgang til alle porte og funktioner
Kompatibel med iPhone Lightning Dock”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tech 21 Evo Elite iPhone 7+/8+ Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *