Tech 21 Evo Glass Skærmbeskytter iPhone 7/8/SE

349.00 DKK

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1736250 Kategorier: , , ,

Beskrivelse


EAN: 5055517362504

“Uovertruffen beskyttelse. Førsteklasses fornemmelse.
Glat og krystalklart – der er intet som følelsen af førsteklasses glas. Vores oplevelser med smartphones afhænger af skærmens tilstand, og hændelige tab og stød kan ødelægge visningen og skjule indhold bag en myriade af grimme ridser. Du kan sætte din lid til, at Evo Glass bevarer din skærm ligeså smuk, som den var, da du pakkede produktet ud.

Uovertruffen stødbeskyttelse.
At skabe avanceret beskyttelse fra et ultratyndt skærmskjold af hærdet glas krævede intelligent design og unikke materialer. Takket være forbløffende stærkt, førsteklasses hærdet glas samt yderst nøjagtige polerings- og ætsningsteknikker føjer Evo Glass et lag uovertruffen beskyttelse til skærmen og beskytter den imod alt, din dagligdag byder dig.

Varig beskyttelse imod ridser og skrammer.
Vi har designet Evo Glass til at være hårdere end de fleste andre ting, du kommer i kontakt med, så du kan give din skærm maksimal ridsebeskyttelse og holde den glat og klar. Efterfølgende har vi tilføjet en unik, robust ridsebestandig coating, så du kan holde skærmen klar og fri for skrammer.

Glat og præcis.
Kør fingeren hen over den smukke, glatte skærm, og opdag, hvor hurtigt den reagerer – så har du forskellen mellem en god og en fantastisk smartphone-oplevelse. Takket være de ultranøjagtige poleringsteknikker er Evo Glass smukt og glat og leverer præcist reagerende brug af den berøringsfølsomme skærm.

Ultratynd og krystalklar.
Takket være brug af førsteklasses hærdet glas behøvede vi ikke store mængder af det for at kunne tilbyde overlegen beskyttelse. Med en tykkelse på under 0,4 mm glemmer du hurtigt, at det overhovedet er der.

Forbløffende klart, førsteklasses hærdet glas, der er designet til at beskytte skærmen imod alt det, hverdagen har at byde på.
Uovertruffen stødbeskyttelse
Varig beskyttelse imod ridser og skrammer
Glat berøringsfølsom skærm med nøjagtig betjening
Ultratynd og krystalklar”

Yderligere information

Størrelse 1.4 × 11 × 20.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tech 21 Evo Glass Skærmbeskytter iPhone 7/8/SE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.