Tech 21 Evo Tactical iPhone X/Xs Sort

299.00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 1738548 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse


EAN: 5055517385480

“Holdbar beskyttelse. På en ny måde.
En ubeskyttet telefon kan være noget helt særligt at stå med i hånden. Sommetider vil vi ganske enkelt have et etui, der føles, som om det kan holde til den kommende dag, samtidigt med at det matcher vores smartphones førsteklasses, raffinerede design. Du kan sætte din lid til, at den ultratynde og lette Evo Tactical bevarer din telefon ligeså smuk, som den var, den dag du pakkede den ud af æsken.

Avanceret faldbeskyttelse.
En ny enhed. En ny mulighed for at skubbe grænserne for det, der er muligt, med vores etui. Takket være FlexShock™, et ultraeffektivt, stødabsorberende materiale, samt et splinternyt, tredelt stødabsorptionssystem, leverer etuiet nu faldbeskyttelse fra op til 3m, så du kan få glæde af den ubekymrede attitude, der gør livet sjovt, uden at skulle bekymre dig om at ødelægge din telefon.

Ultratynd og let.
FlexShock™ er så effektiv, at vi ikke fik brug for meget af det for at skabe enestående beskyttelse, hvilket gør etuiet ultratyndt og let.

Få adgang til det hele. Komfortabelt.
Vi vil gerne have, at du bliver glad for at bruge din smartphone. Derfor har vi designet etuiet, så det passer perfekt ind i hånden og giver dig bekvem og præcis adgang til alle porte og funktionsknapper.

Nem tænding. Nem slukning. Ingen skader.
Du kan nu give din telefon en hurtig rengøring eller skifte mellem etuier uden at forårsage skader takket være et design, der gør det nemt montre etuiet og tage det af.

Advanced faldbeskyttelse fra op til 3m der er designet til din travle hverdag.
Tredelt faldbeskyttelse fra op til 3m
Ultratynd og let
Bekvem adgang til alle porte og funktioner
Kompatibel med iPhone Lightning Dock”

Yderligere information

Størrelse 1.7 × 11.1 × 19.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tech 21 Evo Tactical iPhone X/Xs Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *