Freja Cover iPhone 11 Army

299.00 DKK

Kun 2 tilbage på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 6220734 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

EAN: 5706662207348

“Freja er et slankt, snap-on polykarbonat cover med silkebløde overflader til berøring og håndlavet med en høj præcision finish. Coveret har en unik stof-på-stof kombination med et logo-badge i aluminium og diskret hævede hjørner, der knapt kan mærkes, men de tilbyder den perfekte mængde afdækning for at beskytte din skærm mod ridser. Coveret leveres også med et silkeagtigt blødt mikrofiber-indlæg, der bevarer din smartphone i perfekt stand. Alle elementer har indbyggede magneter og er fuldt Qi-kompatible. De er formet til at passe perfekt, med generøse kameraåbninger designet til aldrig at påvirke din telefons ydeevne, samtidig med at du har fuld adgang til knapper og opladningsporten.

Premium dansk stof af Gabriel
Gabriel-stoffer fuldender en ‘Made in Denmark’-finish, der føles utrolig i din hånd. Betragtet bredt som mærket med den bedste kvalitet på markedet og i samarbejde med adskillige skandinaviske designmestre, herunder Arne Jacobsen og Fritz Hansen, er hvert stof fremstillet af genbrugsmaterialer, Oeko-Tex og Cradle to Cradle Certified™, bæredygtigt miljøvenlige, fri for skadelige kemikalier og helt sikkert for nysgerrige babyer eller småbørn. Kombinerer omsorgen for planeten og dens folk med skønheden, arven og følelsen af stofferne.

Raffineret følelse
Materialerne i Nordic Elements-covers er blevet testet under ekstreme forhold – selv på en bar. De er ikke kun stærkt resistente over for alkohol, da materialerne har gennemgået strenge kemisk-resistens tests for at sikre, at de kan modstå langvarig eksponering for stoffer som saltvand, eddike og solcreme. Vores eksklusive finish er hårde, men de har også en silkeblød følelse og kommer i en række nordisk inspirerede farver.

Kort sagt:
Slankt, høj præcision, snap-on-cover med forstørret kameraåbning
Højkvalitets polykarbonat-cover med silkeblød overfladefinish
Premium dansk stof (af Gabriel) i en unik stof-på-stof kombination med et logo-badge i aluminium
Håndlavet, fremstillet med præcision af Cradle to Cradle Certified™ stoffer
Stoffarve 1: Chic Go Uni – Rød, uni-farvet, futuristisk med rene snitlinjer og premium high tech æstetik.
Stoffarve 2: Chic Go Check – Rød og sort, inspireret af mode, små firkanter, der er opstillet i endeløse rækker for at skabe et klassisk mønster med et højteknologisk og moderne twist.
Finish-farve: Chic – Rød silkeblød følelse”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Freja Cover iPhone 11 Army”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *