Gecko Business Folio Case iPad 10.2″ (2019) sort

399.00 DKK

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9509134 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

EAN: 8720195091349

“Dette Business Cover er designet til professionelle, der kombinerer flot udseende med praktiske funktioner og fremragende beskyttelse. Det giver dig mulighed for nemt at bære alle dine væsentlige ting takket være inkluderingen af ??visitkortåbninger, en penholder og lommer, der er store nok til at bære nogle noter og papirer. Brug af tabletten, mens du stod eller gik, var blevet gjort let takket være et elastikbånd, der sikrer et stabilt greb. Alt dette i et slankt design uden at gå på kompromis med beskyttelsen af ??din tablet. Takket være den perfekte pasform kan du blot klikke din tablet i den stærke plastikskal, som sikrer den på plads for at beskytte din tablet mod skader. Dækslet har en stativfunktion for at sikre en let synsvinkel, når det placeres på et bord eller skrivebord.

Fordele
– Dette Business Cover er designet til professionelle, der kombinerer flot udseende med praktiske funktioner og fremragende beskyttelse.
– Bær let alle dine væsentlige ting i dette omslag, som inkluderer åbninger til visitkort, en penholder og lommer, der er store nok til at bære nogle sedler og papirer.
– Brug af tabletten, mens du stod eller gik, var blevet gjort let takket være et elastikbånd, der sikrer et stabilt greb.
– Dækslet har en stativfunktion for at sikre en let synsvinkel, når det placeres på et bord eller skrivebord.

Funktioner
– Standfunktion
– Håndrem
– Vågne op / sove funktion”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gecko Business Folio Case iPad 10.2″ (2019) sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.