Gecko Stødabsorberende Folio-cover iPad 10.9″ Sort

549.00 DKK

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9509690 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dette robuste dæksel er designet til perfekt at passe til din enhed og tilbyder ultimativ 360 ° beskyttelse uden at være for omfangsrig. Klik blot din tablet i den stærke skal, så er den sikker til daglig brug, professionelt og derhjemme. Praktiske detaljer som en automatisk vækning / søvnfunktion og standfunktion gør dette cover til en glæde at bruge.

Høj kvalitet militær standard beskyttelse
Dette robuste cover er designet og konstrueret til at være holdbart og stærkt for at give den bedste beskyttelse til din tablet i dagligdagen. Selve tabletten sidder sikkert på plads efter at have klikket på den i den stærke skal, mens fronten beskytter glasset mod skader. For at sikre den bedste kvalitet er dækslet testet for at imødekomme de strenge krav i den militære standard MIL-STD-810H.

Optimal brugervenlighed
Dækslet har alle de nødvendige åbninger for at give let adgang til de forskellige porte på din tablet. Kameraet kan derfor også bruges uden f.eks. At fjerne tabletten fra låget. Derudover fungerer takket være en magnet, der er indlejret i sagen, din tablets vækning / søvnfunktion automatisk.

Funktioner
– Perfekt pasform
– MIL-STD-810H Militær standard beskyttelse
– Automatisk vækning / søvnfunktion
– Standfunktion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gecko Stødabsorberende Folio-cover iPad 10.9″ Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.