Geifon Cover iPhone 6/7/8/SE Ahorn/Mørkegrå

249.00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 6220365 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse


EAN: 5706662203654

“Geifon er et slankt, snap-on polykarbonat cover med silkebløde overflader til berøring og håndlavet med en høj præcision finish. Coveret, i træ, har diskret hævede hjørner, der knapt er mærkbare, men de tilbyder den perfekte mængde afdækning for at beskytte skærmen mod ridser. Coveret leveres også med et silkeagtigt blødt mikrofiber-indlæg, der bevarer din smartphone i perfekt stand. Alle elementer har indbyggede magneter og er fuldt Qi-kompatible. De er formet til at passe perfekt, med generøse kameraåbninger designet til aldrig at påvirke din telefons ydeevne, samtidig med at du har fuld adgang til knapper og opladningsporten.

Fineste træsorter
Navnene på vores træmaterialer og eksklusive efterbehandlinger er alle inspireret af nordisk mytologi og den moderne, hyggelige, tilfredsstillende danske livsstil, ‘Hygge’. De naturlige træsorter har hver deres eget unikke korn som et fingeraftryk, mens coverne har en taktil, silkeblød overflade, der tiltrækker din berøring.

Raffineret følelse
Materialerne i Nordic Elements-covers er blevet testet under ekstreme forhold – selv på en bar. De er ikke kun stærkt resistente over for alkohol, da materialerne har gennemgået strenge kemisk-resistens tests for at sikre, at de kan modstå langvarig eksponering for stoffer som saltvand, eddike og solcreme. Vores eksklusive finish er hårde, men de har også en silkeblød følelse og kommer i en række nordisk inspirerede farver.

Kort sagt:
Slankt, høj præcision, snap-on-cover med forstørret kameraåbning
Højkvalitets polykarbonat-cover med silkeblød overfladefinish
Fuldt træpanel med lasergraveret logo
Håndlavet, præcist udformet og poleret træindlæg
Træfarve: Lifthrasir – Lifthrasir er lavet af ahorn træ. Det har et lyst look, rige kornmønstre og en overflade med en fin, jævn følelse
Finish-farve: Midnat – Mørkgrå silkeblød følelse”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Geifon Cover iPhone 6/7/8/SE Ahorn/Mørkegrå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *