Hel Cover iPhone Xs Max Ahorn/Lysegrå

249.00 DKK

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6220479 Kategorier: , , ,

Beskrivelse


EAN: 5706662204798

“Hel er et slankt, snap-on polykarbonat cover med silkebløde overflader til berøring og håndlavet med en høj præcision finish. Coveret kombinerer naturlige træsorter med dansk stof af Gabriel og har diskret hævede hjørner, der knapt kan ses, men tilbyder den perfekte mængde afdækning for at beskytte skærmen mod ridser. Coveret leveres også med et silkeagtigt blødt mikrofiber-indlæg, der bevarer din smartphone i perfekt stand. Alle elementer har indbyggede magneter og er fuldt Qi-kompatible. De er formet til at passe perfekt, med generøse kameraåbninger designet til aldrig at påvirke din telefons ydeevne, samtidig med at du har fuld adgang til knapper og opladningsporten.

Fineste træsorter
Navnene på vores træmaterialer og eksklusive efterbehandlinger er alle inspireret af nordisk mytologi og den moderne, hyggelige, tilfredsstillende danske livsstil, ‘Hygge’. De naturlige træsorter har hver deres eget unikke korn som et fingeraftryk, mens coverne har en taktil, silkeblød overflade, der tiltrækker din berøring.

Premium dansk stof af Gabriel
Gabriel-stoffer fuldender en ‘Made in Denmark’-finish, der føles utrolig i din hånd. Betragtet bredt som mærket med den bedste kvalitet på markedet og i samarbejde med adskillige skandinaviske designmestre, herunder Arne Jacobsen og Fritz Hansen, er hvert stof fremstillet af genbrugsmaterialer, Oeko-Tex og Cradle to Cradle Certified™, bæredygtigt miljøvenlige, fri for skadelige kemikalier og helt sikkert for nysgerrige babyer eller småbørn. Kombinerer omsorgen for planeten og dens folk med skønheden, arven og følelsen af stofferne.

Raffineret følelse
Materialerne i Nordic Elements-covers er blevet testet under ekstreme forhold – selv på en bar. De er ikke kun stærkt resistente over for alkohol, da materialerne har gennemgået strenge kemisk-resistens tests for at sikre, at de kan modstå langvarig eksponering for stoffer som saltvand, eddike og solcreme. Vores eksklusive finish er hårde, men de har også en silkeblød følelse og kommer i en række nordisk inspirerede farver.

Kort sagt:
Slankt, høj præcision, snap-on-cover med forstørret kameraåbning
Højkvalitets polykarbonat-cover med silkeblød overfladefinish
Dobbelt materiale – træ og dansk stof (af Gabriel)
Håndlavet, præcist udformet og poleret træindlæg med lasergraveret logo
Træfarve: Lifthrasir – Lifthrasir er lavet af ahorn træ. Det har et lyst look, rige kornmønstre og en overflade med en fin, jævn følelse
Stoffarve: Pudersnö Gabriel Sodley – Lysegrå blød, diskret, børstet overflade giver et neutralt og eksklusivt udseende
Finish-farve: Pudersnö – Lysegrå silkeblød følelse”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hel Cover iPhone Xs Max Ahorn/Lysegrå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *