Tech 21 Impact Shield iPhone Xs Max

199.00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse


EAN: 5056234709436

“Avanceret beskyttelse. Robust klarhed.
Vores oplevelser med smartphones afhænger af skærmens tilstand. Hændelige tab og stød kan ødelægge visningen og skjule indhold bag en myriade af grimme ridser. Du kan sætte din lid til, at Impact Shield Self Heal bevarer din skærm ligeså smuk, som den var, da du pakkede produktet ud.

Avanceret stødbeskyttelse.
Med henblik på at levere avanceret beskyttelse i et skærmskjold, der er ultratyndt og helt klart, har vi måttet tænkt nyt og anderledes – og bruge mere avancerede materialer. Det, der har gjort dette beskyttelsesniveau muligt, er BulletShield™, som anvendes i skudsikkert glas, kombineret med en intelligent, lagdelt struktur. Resultatet er en skærmbeskyttelse, der er yderst effektiv til at absorbere kraft, således at din skærm er velbeskyttet i hele levetiden.

Robust, selvreparerende klarhed.
Vi vil gerne have, at du bliver glad for at bruge din smartphone. Af samme årsag designede vi Impact Shield Self Heal, der har en halvflydende polymeroverflade, som udjævner dagligdagens ridser og efterlader skærmen glat og krystalklar.

Nem påsætning.
Det skal være nemt og problemfrit at beskytte din telefon. Vi har designet vores Impact Shields med et halvflydende polymerbaselag, der selv klæber sig fast til skærmen og muliggør boblefri påsætning i en enkelt bevægelse.

Intelligent, lagdelt beskyttelse imod fald samt udjævning af hverdagens ridser.
Avanceret stødbeskyttelse med BulletShield™
Robust, selvreparerende klarhed
Nem, boblefri påsætning”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tech 21 Impact Shield iPhone Xs Max”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *