Xtorm AM114 Solar Power Bank Lava

899.00 DKK

Kun 5 tilbage på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 8227106 Kategorier: ,

Beskrivelse


EAN: 8718182271065

“Lava-opladeren er en kraftfuld universal mobiloplader med indbyggede Sunpower®-solceller og en mat gummioverflade.
Med sit robuste hylster og sit kraftige og effektive Sunpower®-panel på 3,5 W er denne solcelleoplader fremragende til udendørs brug.

Det interne batteri kan indeholde op til 6.000mAh strøm, og det kan oplades helt med kun 10-12 timers sollys. Du skal blot udfolde solcelleopladeren i solen, og så starter opladningen med det samme. Selvfølgelig kan du også oplade det interne batteri via USB eller strøm.

En blå LCD-skærm viser opladningen, mens enheden oplades. Når Lava-opladeren er fuldt opladet, har den nok strøm til at genoplade din smartphone adskillige gange. Lava -opladeren er perfekt til alle enheder med sine flere opladningsmuligheder.

Den har to almindelige USB-porte på forsiden, et micro-USB-opladerkabel på den ene side og et standard-USB-kabel til opladning af enheden på den anden. Med alle disse tilslutningsmuligheder er det muligt at oplade op til 3 enheder samtidigt!
Derudover har denne oplader en højtydende udgang på 2,1 A, hvilket tillader ekstra hurtig opladning! Du er i stand til at oplade mobile enheder og endda tablets.

Lava -solcelleopladeren er ideel til udendørs aktiviteter, som f.eks. rejser, vandreture og rundrejser. På grund af de kraftfulde solcellepaneler og det store interne batteri har du altid nok strøm til dine mobile enheder.

Funktioner:
Førsteklasses solcellepaneler: Xtorm indeholder den nyeste SunPower®-teknologi, som er de bedste solcellepaneler på forbrugermarkedet.
Solcelleeffektivitet: Alle Xtorm solcelleopladere er udstyret med SunPower®-solcellepaneler med industriens højeste solcelleeffektivitet, der sikrer mindst muligt energitab under opladningen.
Automatisk strømstyring: Dette Xtorm-produkt leveres med APM-chip. Det betyder, at det automatisk balancerer den korrekte opladningshastighed og fordeler strømmen effektivt mellem de tilsluttede enheder.
Hurtig opladning: Denne powerbank har en høj indgang og høje udgange. Disse funktioner gør det muligt at oplade den tilsluttede enhed så hurtigt som muligt og genoplade powerbanken selv ved høj hastighed via USB.
A-klasse-batterier: Xtorm bruger kun de bedste battericeller, som opfylder alle sikkerhedskrav og kan levere den hurtige opladning, du har brug for.

Kort sagt:
Sunpower®-solcellepanel (3,5 Watt)
Kraftfuld USB-udgang (2,1 A)
Integrerede USB-kabler
LCD-skærm

Specifikationer:
Mål: 9x15x2cm
Vægt: 275 gram
Solcellepanel: 3.5W
Batteri: 6.000mAh Li-polymer
Tilslutning: 2xUSB
Input: 1A
Output: 2,1A + 1A
Inklusiv: Manual, micro USB-opladningskabel”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xtorm AM114 Solar Power Bank Lava”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *